Silly season i div 2 vg.

På FBC Göteborg Challengers hemsida kan man läsa om 2 övergångar, först så lånar de ut f d Alingsås spelaren Joel Pettersson till sin moderklubb Alingsås, Joel som fortfarande inte är 100 % fri från sin skada kommer tillföra en del till Alingsås spel men skulle kanske inte göra sig rättvisa i div 1 om han inte är skadefri, Joel har Alingsås som moderklubb och spelare med klubbhjärta som Joel är precis vad Alingsås behöver, han är också co tränare till Stefan Johansson sedan ca 2 månader tillbaka men detta kommer nog betyda att Stefan blir ensam coach på matcherna med Joel på banan..

Däremot så värvar de poängkungen från Vänersborg Andreas Johansson som har förflutet i Älvstranden och där kommer han bli en viktig kugge i kampen om en plats i SSL. När den övergången har gjorts så kan vi nog avskriva Vänersborgs planer om att ta sig till kval i årets div 2, släpper man sin bäste poängplockare så är det en signal att vi satsar nästa år. Faran kan dock bli att man blir indragen i bottenstriden om laget får problem offensivt nu när poängkungen lämnat laget, det återstår dock att se.

En som också kommit till Challengers är målvakten Reine Andersson med många år i 0302 detta året i Marstrand som jag tidigare skrev om i och med referatet, han ska dock bara lånas ut och återvända i slutet av Januari till Marstrand igen.

Sedan säger rykterna att Lindome får förstärkning från Lindås i form av Tony Andersson 27 åringen med Lindome som moderklubb har gjort 8 p i div 1 södra i år och är nog en perfekt förstärkning för det "Gröna" laget från Lindome, spelare med klubbhjärta är det man ska ha när det går knackigt, förra året när Lindås vann div 2 så gjorde han 22 p och en forward som producerar poäng är vad Lindome behöver så en grym värvning blir detta nog.

Lär mer på:
http://www.challengers.se/

Kommentarer
Postat av: Christer

Tja David!Jag ska ner o kolla på Alingsås på fredag.. Vill du att jag gästbloggar än en gång kan jag tänka mig att göra detta. :)

2009-01-14 @ 22:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0