Rapport från Lerum mot Stenungsund!

Lerum förlorade mot Stenungsund hemma med 2-5 och laget från 0302 området har stora problem med målskyttet och det ser man tydligt när de för andra matchen i rad bara gör 2 mål på 60 minuter, på tok för dåligt. Matchen var jämn i 2 perioder med en del hawaiispel men i sista tog gästerna över och spelade ut hemmalaget, hetaste möjligheten att komma närmare var Andreas Lundell när han fick chansen på straff men denna gången räddade Kobalej. Både han och kollegan Michael Andersson gjorde bra insatser i målen.

Lerum får passa sig för i denna jämna serie så kan de lätt bli indragna i nedflyttningsstriden, kanske läge att plocka upp några från div 3 laget som vet hur man sätter bollen i mål?

Kul i Lerum att se är att de unga spelarna Johan Wikström och Victor Ericsson kom med i poängprotokollet.

I Stenungsund gjorde backen Martin Jonsson 2 mål och båda kom på kontringslägen.

Bästa spelare var i Lerum Richard Hovemyr och i Stenungsund Jonas Westgärds.

Bra domarinsats av Christoffer Boholm och Tobias Sandblom som fick dela ut en 5 min utv för farligt spel när Mickelsson i Lerum fick upp en klubba som olyckligt träffade en bortaspelare i huvudet.