Intervjuer efter matchen Alingsås - Tygriket!

Andra matchen i Alingsås tröjan för comebackande Anders Friborg som bott i Stockholm i några år, och jag fick en kort pratstund med honom efter matchen.

David: Hur kändes det att komma in i matchen när det inte riktigt gick eran väg och ni låg under.

Anders: Det kändes hur bra som helst, jag ville in redan efter 2 minuter det är svårt att sitta på bänken men är ruskigt sugen på att vara på planen.

David: Jag o Hasse ville ha ett backbyte efter första perioden och vi trodde du skulle komma in redan efter första.

Anders: Vi hade gjort upp att jag skulle komma in antingen efter första eller andra perioden men nu blev det andra.

David:Hur viktig var denna segern, ni har 4 matcher kvar nu och ni kan klara er om ni vinner 2.

Anders: Jätteviktigt nu fick vi lite andrum, nu kanske inte sista matchen är livsviktig.

David: Känner du till Marstrand som ni har härnest, var du med mot dem i förra mötet?

Anders: Nej men jag har mött dem många gånger.

David: De har ju fått tillbaka 0302s gamle skyttekung Thomas Andersson, hur ska du stoppa honom då? :)

Anders: Bara o gå på kroppen. :)

David: Vad snackade ni om på er timeout.

Anders: Lägga ner bollarna djupt framåt och ligga på dem och lugna ner oss.

David: Jag och Hasse tyckte du gjorde en bra insats, hoppas vi får se dig mer på planen, grattis till segern.

Anders: Tack så mycket.

Intervju med Joel Pettersson som fungerar som c/o tränare till Stefan Johansson som gjorde debut på planen efter sin övergång på lån från Challengers.

En glad tränartrojka i Alingsås, Stefan, Kari och Joel, glada vinnare mot TT.

David: Första matchen på planen, hur kändes det?

Joel: Det var ju grymt kul, jag visste inte riktigt hur jag skulle klara det med fysiken och tekniken mm.

David: Du fick ju en bra start med ett tidigt mål osv.

Joel: Vi hade riktigt bra ös i vår femma och kunde gjort ett till.

David: Ja du hade ju ett skott i ribban bl a. När ni gick upp högt så fick de problem i andra så låg ni inte på så högt och då tog de över fullständigt.

Joel: Ja vi snackade om det redan efter första perioden när de tog över i slutet på den. Vi var lite passiva och de var snabba på omställningarna. Vi snackade absolut inför sista att vi skulle mota andravågen.

David: Kände du dig trött i slutet av matchen för du drog av dig matchtröjan efter timeouten.

Joel: Ja jag hade kramp men fick masserat och kunde gå in och spela i pp i slutet.

David: Kanonkul o se dig på planen, bra match för att vara första matchen helt klart.

Joel: Tack jag är nöjd själv, det viktigaste var 3p.

Intervju med Stefan "Siffran" Johansson

David: Timeouten bar frukt hehe?

Stefan: Vi höll på att tappa matchen igen. Vi är så dåliga i andra perioden, vi har inte förlorat en enda sista period men andra perioderna har vi varit dåliga i nästan varje match, vet inte varför.

David: Det var kul att Keijsner hoppa in och gör mål och spelade helt okay och kom till några avslut. Han brukar vara bra som inhoppare.

Hasse: Hur fan kan ni släppa ett mål i 5 mot 3?

Stefan: Vi tränade 1h pp igår och lät alla prova på för att hitta den bästa uppställningen och efter när vi gjort 8-7 så bröt dem och var nära att kvittera men Järrebring hann bryta med sin klubba.

David
: Okay ja det kan ju lätt bli så att när man bara ska spela av ett pp så låser det sig och man gör inte som man normalt gör och då låser det sig. Grattis till 3 fina poäng i jakten på nytt kontrakt.

Stefan: Tack så mycket. :)

Jag tackar alla som följt matchen live, ber om ursäkt för att internet lade av 8 minter i andra perioden man mobila bredband är inte att lita på när det är betongväggar i hallen. Kul ändå att ni skrev lite kommentarer. Tack så mycket till min c/o bloggare och expert Hasse för intervjun och synpunkter under och efter matchen. Vem vet det kanske blir någon mer liveblogg i framtiden om tiden finns.