Helgens summering div 2.

När jag ser resultaten så var det väl egentligen ingen jätteskräll mer än kanske att Warberg vann mot Stenungsund som verkar helt ha tappat sin form, men ett Warberg på hemmaplan är ett helt annat lag när de fd elitseriespelarna är med. Som jag trodde kommer Vänersborg bli indraget i bottenstriden för de föll mot Göteborg och speciellt nu när de möter ett grymt starkt Lidköping i nästa match. Lindome vann på parketten i Alingsås och rättvist också så de har 3 raka segrar efter jul och är en stor varning till samtliga lag i serien. Lerum slog Marstrand men det var tight och de vann med uddamålet.

Tygriket och Pixbo spelade en målsnål match där Mölnlyckelaget vann med 3-2 och tog chansen att hänga på i striden om kvalplatsen, ett kval som laget spelade för 2 år sedan och vann hemma men förlorade med samma siffror borta och åka på bortamålsregeln mot Slätafly/Södra kärr. 7-Härad spelade bra halva matchen mot Lidköping och var flera gånger i ledning men Johan Jörgner ville mest sitta på botbänken (4 st u2or i matchen) och då kom raset för Lidköping bankade in 6 mål på ca 3 minuter och många Boråsare kände nog av förra årets serie när de ofta klappade ihop, man behöver väl inte vara något geni för att förstå att Boråsarna inte är bra i motgång. 11-6 slutade matchen i alla fall.

Veckan som kommer är den bästa på hela året vi pratar om derbyveckan, ska själv se derbyt mellan Lerum och Alingsås om inget oförutsett händer, blir en "måstematch" för Alingsås om de ska kunna hänga kvar, de behöver höja sig 100 % om de ska ha någon chans för insatsen mot Lindome var ingen höjdare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0