Derbyknock i 033 området!

Tygriket satte högsta växel och bombade in 14 mål på 25 första skotten och då kan man ju fråga sig vad som hände, de 2 senaste matcherna har 7-Härad upprepat fjolårets debackel säsong då de åkte ur div 1 ordentligt och bara tog 1 pinne på hela säsongen och släppte in ca 11 mål i snitt. Nu gäller det för Boråsarna att ruska av sig detta och gå ner och träna försvarsspel samt målvaktsspel så de inte läcker som ett såll i nästa match. Jag tycker ändå 7-H är ett lag med stor potential, de har 2 bra femmor men kanske lagmoralen inte är den bästa när de faller ihop som ett korthus när de hamnar i underläge, så dåliga så att de ska förlora med så stora siffror är de absolut inte, merparten av laget måste ju i princip slutat kämpa och det är trist att de ska förlora ett derby med hela 16-3 mot Tygriket som är ett lag som inte gör speciellt mycket mål.


Mikael Finnskog har inte haft 2 roliga matcher direkt, 7-H har släppt in 27 mål på 2 matcher, kan de vända trenden på söndag hemma i Almås, kuriosa är att även Lindomes hemmahall heter just Almås, hur ovanligt är inte det? (Arkivbild)



Lindome tog sin 4:e raka seger och går som tåget, 7-5 mot Warberg som också gör framsteg och senast slog Stenungsund och nu är Lindome för första gången på många månader på rätt sida det nedre strecket.



Jubel hos de gröna Ankorna för 4:e gången i rad, ska de rå på ett 7-Härad med stukat självförtroende, hmm ja i dagsläget tror jag faktiskt de gör det.(Arkivbild)


Kommentarer
Postat av: #44

tack för ditt stöd i denna mörka stund! :)

2009-01-22 @ 23:23:06
Postat av: David Karlsson

Hehe. :) Du får leda laget mot seger på söndag, och du ska veta att jag hade vunnit 770 kr om ni grejat det igår. :(

2009-01-23 @ 09:09:09
URL: http://innebandydavid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0