Bilder och Intervju, Alingsås - Lindome!



En av dagens domare som hamnade i fokus ett antal gånger samt Sandro Johansson och Marcus Järrebring i anfall från Alingsås och Joachim Hultén, Andereas Pålsson och Jonathan Nord  i försvar från Lindome.



Lindomes (grön) Joachim Hultén och Alingsås (blå) Joakim Anderasson.



Lindome på väg i kontring som är deras melodi, vi kan också se den ganska fåtaliga publiken (endast 135) i säsongens viktigaste match, verkligen synd att det inte kom fler för att stötta Alingsås som risker att åka ur förbundsserien för första gången i klubbens historia vad jag har för mig i alla fall, är 99 % säker på det i alla fall.


Intervju med Lindomes #84 Jonathan Nord, (bild under intervjun).

David:
Viktig seger igen 3:e raka, vad har hänt med Lindome?

Jonathan: Coachen var inte med sista 2 matcherna så vi har skärpt till oss :). Nej men vi har skärpt till oss, vi kan inte vinna matcher på utvisningsbänken, vi hade nästan 2 hela matcher på botbänken, så vi har skärpt till oss.

David:
Ni hade en gameplan i måndags mot Marstrand att slå långa bollar djupt och inte tappat boll på mittplan, är det något ni ändrat på sedan tidigare eller har ni spelat så hela säsongen? 

Jonathan: Man kan väl säga att det är nytt, vi är spelskickliga men vi lyfter långt och har folk på mål och det har ju gett 3 segrar i rad så det är ett vinnande koncept.

David:
Dagens match är ju ni större och tyngre än många av motståndarna speciellt merparten av deras backar, var det något speciellt ni snackade om inför matchen?

Jonathan: Dem är bra Alingsås, men vi har större kraftigare spelar överlag så vi skulle ha folk framför mål det var det vi snackade om.

David:
Det behöver ju inte vara svårare än så i innebandy eller hur?

Jonathan: Absolut inte i innebandy, det är kanske inte världens roligaste att se på men vi är här för att vinna så är det.

David:
Ni gick ju upp på 19 p nu så ni har ju allt i egna händer nu.

Jonathan: Ja det har vi, vi har hafn NHL schema nu med täta matcher så vi har kört lugna träningar och bara satsat på matcherna.

David: Det är ju roligare också att spela matcher där det gäller något och jag kan anta att det känns roligare att gå ner och träna när man har något att spela för eller vad tycker du?

Jonathan: Mycket roligare, vi vann ju första matchen mot TT och sen gick det tungt för oss, men nu är vi på gång med vårt nya spel och som sagt mycket roligare att spela innebandy nu.

David:
Sen kan ni kanske ha fått lite gratis att folk underskattat er efter er första dåliga halva.

Jonathan: Vi har förlorat många så underskattningen kommer väldigt lätt, men vi är hårda och vi har ett rätt jämt lag där vi har en mycket bra målvakt och 3 linor där alla gör ett bra jobb.

David:
Vilken klubb kommer du ifrån, är du Lindomespelare eller kommer du utifrån?

Jonathan: Jag är egentligen utlånad från Challengers, förra året spelade jag i Partille.

David:
Jaha. men grattis till segern och tack så mycket för pratstunden.

Jonathan: Tack själv!


Det var alltså Lindomes mycket trevlige och hårt jobbande center nr #84 Jonathan Nord som ständigt gör ett bra defensivt arbete och kanske inte alltid syns men en sådan spelare som man som tränare alltid uppskattar otroligt mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0