Puckade amerikanare och övrigt löst folk i NY.

Resans första pucko träffade vi på redan på bussen från flygplatsen, vi åkte i en minibuss som vi bokat innan vi åkte och det skulle gå smidigt och vara ett billigt bra alternativ. Till samtliga rekommenderar jag följande, åk taxi så slipper ni alla idioter. Vi hade en dam i 50 års åldern som skulle med och för det första så kunde hon inte lista ut hur man öppnar en skjutdörr på en minibuss så jag fick ta av mig bältet och öppna dörren innifrån åt henne, utan att direkt tacka så satte hon sig närmast dörren och det var inte mycket mer med det. Men sen bad föraren henne att ta på sig bältet men nä det kunde hon inte göra (undra om hon åkt bil förr?) så han fick mer eller mindre stanna och föraren och en person bakom henne fick hjälpa henne på med bältet.
Sedan skulle föraren plocka upp 2 till i en annan terminal och då fick det bli lite ommöbleringar och en person skulle sitta mellan denna dam och en som satt nära fönstret då sätena var plats för 3 st i bredd. Hon kunde då inte flytta in till mittsätet utan satt kvar så det var i princip omöjligt att komma in i mitten och alla typ väntade att hon skulle i alla fall akta på sig och jag kunde inte hålla tyst utan kläckte följande kommentar, "why dont you move into that seat"? Tjejen som satt intill fönstrer skakade på huvudet och smålog åt mig när hon isåg att damen i fråga satt kvar och aktade lite på sig så en annan kvinna fick tränga sig in, ja sicka idioter det finns.
 
En annan incident hände när vi var på JFK flygplatsen och skulle checka in för hemresan. Vi kom i god tid med ca 4h före avgång och det var en kö på ca 15-20 pers som skulle checka in sitt bagage precis som vi. Helt plötsligt så stannar kön upp och man sneglar fram mot disken och undrar vad det är som tar sån tid då en normal incheckning tar ca 2-4 minuter. Då är det 2 st gamla gubbar, tror faktiskt dem är ryssar som ska checka in sitt bagage. De den ene inte fattar är att man får ha 2 väskor + 1 väska som handbagage men han vill checka in en stor kartong och det ser ut som en stol ligger i, paketet är ganska stort ca 70x70 cm och 20 cm djup. De står och dividerar och tiden går upp emot 15-20 minuter innan de går gå iväg och special lämna in det och får förmodligen betala mer för att forsla det till Moskva än vad själva stolen kostar. Sen kommer de tillbaka och står och dividerar lite till men försvinner sedan och kön går sakta frammåt igen.

Inte nog med det, i den andra kön står en familj med 2 barn (troligtvis amerikaner) och de har en jäkla massa väskor och barnvagn som de ska checka in. De verkar inte ha koll på biljetter eller någonting för de var före ryssarna men hade inte ens vägt väskorna utan de stod och pratade med personen i incheckningen och man såg hur många personer i kön började titta på dem och se lite små irriterade ut. Det kommer en kille från Delta airlines och lägger upp deras grejer och säger att dem måste skynda sig annars kommer de missa planet. De står där i ca 1h tid innan de fått klart allt och jag undrar om de verkligen hann med flyget. Jag föreslog för Lisa att vi skulle dra igång en applåd när de var klara men hon ville inte skämmas men de förtjänade att få höra lite missnöje när de segat som fan.

Det värsta jag hört var nog ändå idioterna som hade checkat in sitt bagage och skulle med vårt plan men ändå lyckades med att inte hinna till gaten. Det var inte en stor terminal utan mindre än Landvetter så det var i princip omöjligt att inte hitta och dessutom ropar dem alltid upp i högtalarna och det fanns massor med folk att fråga om man nu skulle vara vilse. Det slutar med att vårt plan blir 10 minuter sent för att de 2 passagerarna missat flyget och dem måste hitta deras väskor och slänga av dem. Sicka idioter säger jag bara.

Måste bara säga att i princip i varje affär stod det en säkerhetsvakt och hade koll och i många affärer fick man lämna in sina påsar i en typ garderob o fick ett lapp med numret i facket där de hängde påsarna, himla smidigt faktiskt. Snackade med flera av dem killarna och fick reda på varför de har kassan längst inne i varje butik, jo för att de inte ska bli rånade så lätt som om kassan varit vid in och utgången. Jag nämnde att vi inte har de problemen i Sverige och då garvade han bara, himla sköna typer som jobbade där.
En anna kille jag snackade med hade tidigare jobbat på Victoria Secret och han sade att lönen var kass men det var helt okay att ge tjejerna tips på hur deras BH satt. :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahaha , vilken upplevelse!

2008-03-27 @ 13:18:01
Postat av: Tomas A

Haha, hade gärna varit med och sett dig bli uppretade på alla dessa snubbar.. Sjukt kul att se dig uppretad. Haha =)

2008-03-27 @ 15:08:38
Postat av: David

Haha ja du om någon kan ju retas Tomas. :) Säger bara Feliz navidad. :)

2008-03-27 @ 21:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0