Alingsås effektivast på fredagsmatchen!

Hemmastarka Alingsås blev en för tuff nöt att knäcka och det blev förlust med 6-2 (Sista i tom kasse).

Vi hade ändrat om en del i formationerna och Victor Wedlin (född -91)i målet fick starta för första gången i serien i år. Tyvär fick Victor inte någon hjälp utan vi missade markerin på 4 målen där vi "glömmer" Alingsås gubbe på bortre stolpen och det ä svårt att förklara bort, det får helt enkelt inte hända, en gång kan vara acceptabelt men inte hela 4 gånger i samma match. Det 5:e målet vi släpper in är ett drömmål från kanten upp i bortre krysset av Alingsås spelare Andreas Glännbro, frågan är om det inte är snyggaste målet som gjorts i Nolhagahallen denna säsong?

Offensivt så har vi inte råd att inte ta vara på Alingsås misstag, de gjorde 3 eller 4 riktiga "indianare" där deras siste man slår bollen och vi kan bryta i princip friläge och vi bommar alla dem lägena, det är för dåligt. Chans mässigt är de en jämn match, hörde att vi vunnit skotten med 28-25 och även om Alingsås målvakt var jättebra (deras bästa spelare?) så ska vi gå in och sätta dit några till såklart. Det är i alla fall ett klart fall frammåt jämöfrt med matchen mot Lesjöfors/Filipstad där vi inte skapade så mycket chanser för mot Alingsås skapade vi mycket, nu gäller det bara att sätta dit bollarna och komma på vinstkurs igen. Panterns mål gjordes av Jani Simpanen (noterades som självmål) och Tommie Lundgren.

Alingsås var klasser bättre än sist vi mötte dem och nyförvärven Robert Johansson och Johan Andersson har säkert en stor del i det Robert som är en kämpe och en boxplay specialist och Johan som är en stabil back har tillfört konkurrens och rutin i ett ungt Alingsås. Denna match var Alingsås bättre även om det var en jämn match och vi får ta nya tag.
Redan på onsdag är det "bäst i byn" matchen mot 0302 och nu gäller det att ladda inför den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0