Hemma igen efter bl a besök på Hotell Anfi.

Efter en kanonvecka på Gran Canaria så blev det ett segdraget slut. Planet hem var ca 8 h försenat på grund av att nån i städpersonalen hade råkat utlösa landningskudden och de fick åka till london och hämta en ny. Smidigt värre kan jag bara säga så ca 02.30 hade vi fått våra väskor och var hemma ca 1 h senare.

Det var en lugn och skön semester med sol och bad och lite sightseeing. Vi var och besökte Amfi som är Gran Canarias finaste hotell. Det byggdes av en norrman som heter Lyng i efternamn och av guiden fick vi reda på att han investerade 3 miljarder kronor och byggde ett lyxhotell av en klippa. Så här ser hotellet ut.

För mer info se www.anfi.com

image17

Det kan beskrivas i ett enda ord LYX. Rummen var jättefina med jacuzzi och diskmaskin & micro som standard och i penthouselägenheterna fanns det också jacuzzi på balkongen som vette utåt havet, det går inte att beskriva i ord. Allt var fantastiskt utom då priset förstås, det finns ju alltid en hake. Det är uppbyggt som ett andelsboende där du för den nätta summan av 204 000:- i medlemskap och ca 5000:- (varje år) får en vecka där, fördelen är ju att om man råkar ha insatsen liggandes under madrassen så kan man ju t ex åka 4 vuxna och bo för 6400 i en vecka på lyxhotell och det är ju bara 1600 per skalle. Nog om det.

Nedan följer en bild på en konstgjord ö i form av ett hjärta, romantiskt värre om man ska på t ex brölloppsdagsresa eller något sånt.
image18

Vi passade också på att spela på deras egna äventyrsgolfbana, europas största med 18 hål, fotot är taget från hotellet.

image20

Ska också avsluta med en bild från ett av penthouselägenheterna, de har också importerat sand från Bahamas till en strand som ligger jämte hotellet.
image19

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0