Premiärhelg i Premier League!

En kort summering av helgens premier league omgång:

Omgångens skräll: Går inte att hitta någon total direkt men Sunderlands hemmaseger mot Tottenham är ju inte någon given skräll men den och att Manchester City vann borta mot West Ham kändes väl lite överraskande. Även Readings 0-0 på Old Trafford var lite oväntat även om Reading är ett bra lag.

Omgångens prestation:
Newcastles bortaseger mot Bolton, kollar man de senaste säsongerna har inte "skatorna" rosat marknaden med bortasegrar och speciellt inte mot hemmastarka lag som Bolton.

Omgångens mål: Av de målen jag sett (Lördagens) så blir det Steven Gerrards friskpark i slutminuterna mot Aston Villa.

Omgångens bottennapp: West Ham, riktigt bleka även om Man City spelade grymt taktiskt och enkelt så borde "the Hammers" kunna skapa mer på hemmaplan.

Omgångens spelare: Manchester Citys Elano Blumer var helt enkelt grymt dominerande, kan mycket väl bli årets värvning om han fortsätter så.

Omgångens tränare: Sven-Göran Eriksson får den för så här bra har jag inte sett Man City spela på mycket länge. Smarta värvningar och hårt arbete av samtliga spelare och fingertoppskänsla på bytena där han inte ändrade något i taktiken utan bytte in en likadan spelartyp som den som gick ut, grymt bra.

Så här glad blev Liverpools kapten efter frisparksmålet som gav seger i premiären mot ett mycket blekt Aston Villa, även Liverpool såg mycket bleka och passiva ut och verkligen inte som ett topplag.

image49

Kommentarer
Postat av: Hilding

Newcastle lär bli grymma med Big Sam på bänken.
Bolton kommer att rasa utan Big Sam.

2007-08-14 @ 17:32:21
Postat av: David K.

Ja vi får se, jag tror Manchester City kan gå långt efter 2 matcher jag sett dem har dem spelat grymt stabilt. Man håller ju alltid lite extra på Svennis lag så det kan bli kul me derby på söndag.

2007-08-15 @ 22:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0