Seger i bottenmötet!

Vi gör en rätt okej match och vinner med 6-3, gör en okej första period som slutar 1-1 och bränner sjukt mkt chanser.

I andra perioden kommer utdelningen och vi vinner den med 4-0 och har 5-1 inför sista och pratar om att göra jobbet fullt ut och vara ödmjuka då vi inte är vana att vara i ledning, det går okej även om vi tyvärr förlorar sista perioden med 1-2 men tar ändå 6-3 och vinner matchen och lämnar över sista platsen i serien till Nossebro då de har mkt sämre målskillnad än oss. Vi siktar ändå på att vinna minst en match till och verkligen säkra näst sista platsen, om den kommer ge nytt kontrakt eller inte återstår att se men skönt att inte bli sist i alla fall.

I våra bästa stunder spelar vi jämnt med både Rydboholm, Tibro, Horsby, Svenljunga och Varnhem men tyvärr har vi ändå förlorat alla de matcherna vilket är mkt bittert såklart, men det känns ju ändå bättre att spela jämnt än att bli utklassad varje match även om det är bittert med mkt förluster.

Nästa fredag blir det bortamatch mot Vårgårda, ett lag jag gillat att möta genom åren.