Seriepremiär i Falköping!

Falköping mot Elfhög ett lag vi hade 2 tuffa matcher mot ifjol, en uddamålsförlust och en suddenförlust blev det klena facit ifjol. Bättre i år då Elfhög tappat många spelare och kom med ett ungt lag. Falköping dominerade de första perioderna och vid ställningen 6-0 efter 40 minuter kändet det ganska avgjort. Elfhög spelade upp sig och vann 3e perioden med 4-3 och matchen slutade 9-4 till Falköping.

Positivt var att det kom mycket publik i alla fall om man jämför i div 2. 250 skulle jag tippa på utan att salta direkt för hela ena långsidan var nästan fullsatt vilket gav ett bra tryck med Oden United (klacken) som pådrivare även om det bara var ca 20 pers i klacken idag så drog de (vi) på bra drag ändå med trummor och megafoner mm.

Bäst i Elfhög klart Malek i målet trots 9 insläppta hade han 3-4 frilägen som han räddade samt även lite stolpar med sig så höll han ändå siffrorna på en skaplig nivå.

Bäst i Falköping var Patrik Malmström (4mål) och Albin Kalén (3 mål) de visade individuell skicklighet när passningsgeniet Linus Martinsson var skadad och det märktes då vi inte fick se de fina assisterna som man annars är lite bortskämd med i Falköpings förstafemma. Flertalet mål i pp var också bra.