Målrikt mot Elfhög!

Det blev en galen match mot Elfhög. Vi följde matchplanen bra i första perioden och hade 3-1 ledning med oss. Men sedan var vi inte med när andraperioden började och vår ledning var bortblåst för det gått 1 minut, inte alls bra. Dock reser vi oss och leder med 5-4 inför 3e.

Återigen börjar vi perioden riktigt dåligt och släpper in 4 raka mål till 5-8. Kommer ikapp till 8-8 mkt starkt och slarvar igen till 8-9 innan vi lyckas göra 9-9 med 6 utespelare på banan.

Summering, bra moral att komma tillbaka när vi ligger under i 3e med 3 mål. För mycket lätta misstag och halvhjärtade insatser stundtals håller inte i div 2 för då blir vi såhär straffade. Kan vi minimera misstagen så borde vi ta en hel del poäng på de återstående matcherna. Mkt positivt men också en hel del mindre bra denna matchen.

U-laget vann också sin match där jag själv var med och spelade. 10-8 och där var det många fina insatser offensivt och tyvärr slappnar vi alltid av när vi leder och Grästorp fick göra några mål då vi inte är riktigt heta i försvaret. Men 3p är skönt idag.