Jobbig förlust mot Tranemo!

Hemma gjorde vi en bra match mot Tranemo, idag hade vi några borta och vi fick spela folk på lite ovana positioner och ändra lite vilket gjorde utmanigen lite större. Bara att möta Tranemo borta är jobbigt i vanliga fall. Vi hade en glasklar matchplan hur vi defensivt skulle hålla dem borta från att ösa på mot oss. Vi börjar ganska bra, lite småmissar i försvaret men bara 2-1 underläge efter första då Tranemo haft många chanser men även vi själva fick en hel del farliga chanser men var inte så effektiva.

I andra perioden var målet att starta bra vilket vi oftast inte gör, några ändrade rutiner och mycket fokus så vänder vi på steken och både kvitterar och tar ledningen med 3-2 och jobbar stenhårt.Tyvärr håller ledningen bara 1 minut och vi tappar koncentrationen lite och Tranemo kan gå ifrån till 6-3, några snygga spelsekvenser från Tranemo där vi inte hänger med det är bara att erkänna.

Vi behöver en bra start i 3e för att kunna nypa någon poäng men vi får en svår sista period och det rinner tyvärr iväg till 11-3, lite onödigt att det fick göra det men vi är inte med i 3e och de får vinna den 5-0.

Allt som allt jättebra i 30 minuter, sista perioden underkänd. Seriens tuffaste bortamatch, här hemma tappar inte Tranemo många poäng i div 2 det är en sak som är säker. Vi får träna på bra nästa vecka och vara förberedda för derbyt mot ett Skövde som vill ha revansch för den snöpliga förlusten mot oss i senaste derbyt.

Bra a-lagsdebut av Johan Sund på backen och bra insats av Dennis Vallin-Lans som slet och löpte mycket.

Bra insats av domarparet Härngren & Gunnarsson, lite kul att de glömde hälsa på kaptenerna före matchen dock. :) Men de tillåter mycket kropp som jag gillar och hade bra bedömningar.