4:e raka segern i ännu en galen match!

Seger mot Fristad men det blev jobbigare än vad jag trodde efter halva matchen när vi hade 4-2 ledning och full kontroll men Fristad kämpade sig in i matchen och tryckte in några bollar och vi hade även 8-6 ledning som vi tappade till 8-8 med 3 minuter kvar och kunde avgöra på en snygg straff av Patrik Malmström med ca 2 minuter kvar till slutresultatet 9-8 seger på bortaplan.

Stundtals ett bländande bra passningsspel och stundtals ett slarvigt spel, men styrka visar vi ändå som vinner matchen och hänger på jakten på en plats på övre halvan vilket hade varit ruggigt bra, speciellt med tanke på att vi började serien svagt.

Klacken hade fått ihop en hel busslast med Falköpingsbor (50st) som hejade på och gjorde att det blev en kul match att spela och tror även hemmalaget uppskattade lite tryck på de annars folktomma läktarna. Publiken fick i alla fall se underhållning och många snygga mål från båda lagen.

Bra insats av domarna Tjäder & Persson (återigen) fanns inget jag kunde klaga på i alla fall, kul med domare som låter spelarna kämpa på om det.