Målrikt mot Tygriket!

Tyvärr blev det förlust mot Tygriket med 12-10. Galna siffror men när det blir fullfart i 60 minuter så blir det såhär. Tygriket spelar ruggigt offensivt och vi spelar ju inte direkt något feglir vi heller så det var mycket målchanser och mycket snygga mål. Defensivt var det ingen höjdare stundtals då det blev för mycket bolltittande och petande i försvaret. Finns ändå även om det blev förlust mkt positivt att ta med hem, att möta Tygriket borta är alltid tufft och de har fått tillbaka Bjelkenfors och Björn Andersson som tillför rutinen för det unga laget kommer visa sig guld värt. Jag tror de kan skaka om många lag i serien och blir säkert topp 5 skulle jag tro. Vi var bra med och ledde med 5-3 innan vi hade en sämre period där vi tyvärr fick köra lite på 3 backar när en back fick ont i knät och det rörde till en del.

Men vi reste oss och kom ikapp till 9-10 i sista perioden och hade 2 stolpskott och massor med chanser men istället kunde TT utnyttja våra misstag och vinna med 12-10. Offensivt mkt väl godkänt men defensivt underkänt idag.

Mycket kul att se domarparet Trygg och Ola som fortfarande efter alla år har roligt när de dömer, de visar fin rutin på fördelar och har en bra dialog med spelare/ledare vilket gör att det blir en bra stämning på planen. Tur att de inte trappade ner i år vilket de tänkte göra, men kör på så länge ni har kul är mitt råd, ni behövs i div 2.