Innebandy i sparbankshallen i tidaholm.

Först så var det newbody cup spel för flickor födda tidigast 1999 och kval till finalspelet där 8 lag får spela i Falun. 3 lag gjorde upp om 2 platser och det var Fröjered, Linköping och Hagfors.
 
Match 1 mellan Fröjered och Linköping var en bra match där gästerna från Linköping var ruggigt bra individuellt och hade bra tryck på Fröjered men hemmalaget vann med 4-2 och visade upp ett imponerande passningsspel och det visar ju oftast att ett lagspel slår ett gäng individualister.
 
Match 2 vann Linköping med 6-3 mot Hagfors men borde blivit betydligt större siffror om inte Hagfors duktiga målvakt räddat en 30 talet skott varav lätt 4-5 borde kunnat gå in. Hagfors var inte i närheten spelmässigt eller individuellt.
 
Match 3. Det tog 8 sekunder för Fröjered att näta mot Hagfors och även om Hagfors fick in 1-1 så var det stor utklassning där Fröjered vann med 9-1 vilket är imponerande på 2x20 rullande tid.
 
Efteråt så hade Norska landslaget kommit på besök och mötte Fröjereds damlag och norrbaggarna fick pisk med 7-4 och borde väl inte vara så nöjda med det antar jag. Är osäker på deras ambition men de vann ju i alla fall mot Lockerud från div 1 mellersta med 2-1 på lördagen så de kanske var lite sega i benen men de hade stor trupp så det var säkert ingen fara.
 
I div 1 södra åkte Warbergs damer på en förlust mot Hovshaga och då har Hovshaga mött Warberg 2 gånger denna sägong utan att förlora. I ett kommande kval är det då till Hovshaga man ska ringa för att få info om hur man slår Warbergs damer. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0