Spelledig helg!

Ja det finns inte så mycket att blogga om just nu direkt då det är spelledigt i helgen men någon match var det ändå, tips kommer nedan. Själv så lirade jag och några kompisar match i veckan och det gick rätt så hyggligt ändå, mål blev det och några assist också, lyckades även tackla en motståndare lite för mkt så fick ta botbänken också hehe. Gick upp och blev center denna gången vilket är något jag spelat en del förut och trivs mkt med när det inte är så vansinnigt högt tempo förstås. :)

Lirade ifjol och då gick det väl sådär, orken var riktigt usel och man kunde inte spela som man ville, men i veckan blev det andra bullar nu orkar man lira både offensivt och defensivt. Att man kört innebandy 3 gånger i veckan hjälper till rejält. Innebandy är kul vare sig det är på allvar eller på skoj, jaga plastboll är ett sant nöje.


Malmhaug möter Östra hemma. En lång resa för Jönköpingslaget men de bör nog ändå greja en seger här, vinst och de ser ut att ligga relativt säkert för tillfället, förlust och de är indragna i bottenstriden, en oerhört viktig match ska sägas. Tips 3-5

Filipsson är stensäker på att hemmalaget vinner, tips 6-3.



Kommentarer
Postat av: Filip

Faaaan va gött!! Nu tar jag in in, då Malmhaug bör vinna enkelt hemma :) 6-3

2011-11-04 @ 20:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0