Uddamålsförlust mot Råsunda, kändes förjävligt!

2 jämna lag möttes och idag vann gästerna, vi gör en helt okej match spelmässigt och som vanligt så missar vi för många chanser och motståndarna sätter dit sina, därför förlorar vi idag. Vår vana trogen släpper vi in 2 snabba mål, vet inte än varför det alltid blir så och återigen kostar det oss poäng, ska väl inte klaga för mycket, såg att IBF Göteborg ledde mot JIK med 4-1 borta då det small 5 jäkla gånger på 8 minuter, varav Göteborg tog timeout och 4 sekunder senare small det när tekningen på mittplan hade gått. Tror inte Göteborg är så nöjda idag, men det man kan säga är ju att det går alltid att vända en match i innebandy, som jag så många gånger tidigare sagt är det därför jag älskar sporten, hur den matchen slutade då, jo Jik vann sista perioden med 6-2 och matchen med 7-4.

Bäst i Fröjered idag var Angelica Högberg 2 ass och 1 mål samt Johanna Johansson som tog grisjobbet bäst i laget och vann flest närkamper, något vi måste göra mera än vi gjorde, speciellt i en match som domarparet lagt ribban högre än de andra paren. Inget fel i det men det finns faktiskt något som heter upprepade förseelser, jag undrar hur många slag och knuffar man får göra innan det ska vara en 2a för just det, hos paret  som för övrigt gjorde en helt okej match.