Vidare men det var på håret!

IBK Göteborg mot 031 Humle började på sämsta sätt då bortalaget satte 0-1 tidigt och vi behövde en göteborg seger för att gå vidare och man såg resultat tavlan från vår bänk och det var många blickar mot den, men snart så stod det 1-1, 2-1, och 3-1 och då kändes det som att nu är det upp till oss själva, men det tog lång tid.

En match på 22 minuter rullande tid går ruskigt fort men när Markus Warnberg kom fri och dundrade in kanonen till 1-0 så kändes det som en lättnad då hade det gått ungefär 14-15 minuter. Efter det så trycker Kärra på lite mer och skapar en del chanser och vi får kontringar så det böjar åt båda håll men vi får en utvisning och Kärra gör 1-1 med 2-30 kvar. Vi tar direkt timeout och tanken är att när vi får tryck ta ut målvakten men det går fort i innebandy och det tar kanske 15 sekunder tills vi gör 2-1 på en spelvändning mycket snyggt, kommer inte ihåg vem som gjorde målet var lite exalterad kan man lugnt säga, det är ju inte så konstigt när man slits mellan hopp och förtvivlan. Sedan gör vi 3-1 i tom kasse samt 4-1 på en spelvändning på en snygg chipp av Nils Mellgren. 4-1 mot Kärra blev det och det känns bra att vara vidare och imorgon söndag möter vi Guldheden, ett bra lag som jag dömt ett antal gånger i div 4 göteborg, så det blir en tuff match men det finns en bra chans att gå vidare samt att nu blir det 2x15 spel vilket gynnar ett löpstarkt lag som oss.

Måste bara säga att cup är riktigt kul, win or go home, nu börjar allvaret.

Kuriosa är att vi gjort flest mål i gruppspelet på 17 st, inte så ovanligt då det är Vänersborg vi pratar om, däremot är defensiven helt okej med bara 6 insläppta på 4 matcher.