Bättre under fredagen.

Efter att ha haft mängder med chanser mot IBK 031 så slutar matchen 1-1, något vi var mycket besvikna över, och deras målvakt hade sina vana trogen en mängd räddningar.

I match 3 mot stockholmarna från Sundbyberg så kom ketchupeffekten och före 3 minuter gått hade vi gjort 3 mål, sade till Mats före matchen att det är nog dags du gör lite mål, jo tack i sina 2 första byten hade Mats satt 2 mål.

Vi vann till slut med hela 10-1 och det är snöpligt men sant att vi släppte in ett där Bergström var chanslös när motståndarna vunnit bollen högt på vår planhalva, det var väl ca 1 minut kvar av matchen när de gjorde det så följande gäller för oss nu.

IBK Göteborg och IBK 031 har båda 7p, Göteborg har bäst målskillnad där med +5 och 031 har +2.