Oavgjort i örebro!

Inför matchen så var det bara att köra som vanligt och jobba hårt, inga konstigheter bara göra vår grej och det började bra.

Efter en riktigt bra förstaperiod där vi vinner skotten med 13-5, går vi till paus med 1-1 och i det läget så var vi klart vassare än ett lite "segt" hemmalag som hade skapat 2 chanser vara ett i mål och ett i stolpen och det vittnar om serieledarnas styrka att vara effektiva när de får lägen. Örebros nya målvaktslån Emma Widar fick göra flera svettiga räddningar oftast med ganska bra sikt men en räddning hon inte borde gjort var sidledsförflyttningen på Melkerssons direktskott, hur hann hon med där? Mathilda Bodin styrde in Melkerssons skott till 1-1 någon minut efter att Örebro hade styrt in en diagonalare mycket snyggt.

I andra så går vi in med ett riktigt bra självförtroende efter vår grymma förstaperiod och gör ledningsmålet redan efter dryga 3 minuter när Bodin återigen styr in ett mål efter fint förarbete av Belinda Johansson. ÖSK Kvitterar till 2-2 på ett inbåg där vi hamnade lite efter. 16.20 gör Emma Grahn 3-2 till oss när vi gör en misslyckad ? frislagsvariant och skottet går in vid bortre stolpen.

I tredje får vi 2 powerplay och guldläge att utöka ledningen men vi rullar lite för sakta och ÖSK klarar ut dem och skyttedrottningen Atterfors kan kvittera med 5 minuter kvar med en styrning (såg ut att vara med foten men ingen spark) Det slutar 3-3 och jag tror faktiskt hemmalaget kände sig riktigt nöjda då de nog inte väntade sig så bra motstånd då vi växt mycket under serien och är mycket bättre nu än i höstas och det tyckte även bortaledningen. Tror samtliga i publiken kan vara nöjda med entrepengen då det var en match som var tät och bra tempo i, bra domare och 2 bra lag som ville spela innebandy.

I sudden death får vi Maria Olsson utvisad för fasthållning, lite tufft kanske då det såg ut som de höll i varann men en utvisning hade vi ändå skrapat ihop sett till hela matchen så det vara bara o kriga men ÖSK sätter dit den och tar 2poäng mot oss, vi åker hem med en poäng och är väl sådär nöjda då vi kände att vi var det bättre laget under 60 min räknat men vi känner ändå att spelet sitter och att vi gjort en bra match och har nu 7 raka utan förlust och hoppas kunna dryga ut det nästa helg då vi möter Örebros granne Kumla.

Andra kejdan var idag hetast och stod för alla 3 målen och får extra beröm utöver en bra kollektiv insats så beröms, Matilda Bodin, Belinda Johansson & Emma Grahn

Seriesummeringen för omgången kommer under måndagen.

Lyssna på radioväst intervju på länken nedan.