Kort referat Marstrand-Vänersborg!

Mitt i veckan match är ju inte direkt någon höjdare men bättre det än att trotsa ett snöoväder.

Vi komm till Mimers hus (trodde den hette Miners) och möttes av lukten av nytt och fräscht. Fasen vilka förutsättningar Kungälvborna har, en dubbelhall centralt, kan det bli bättre, behöver jag säga att jag är avundsjuk. Vad då vi har ju en bandyarena som 95 % av staden hatar som taket rasat in på....(say no more)

Dagens blunder tar jag på mig, när serielottningen lades så kollade jag upp alla lagen och såg att inget lag mer än vi körde i rött, dock har Marstrand (som alltid kört i svartvitt) bytt till rött och där fick man en smärre chock men vad gör väl det för när uppladdningen går knas vinner vi alltid (Linköping borta med matchkläder som inte varit tvättade och en annan match där strumporna var dåliga och lite sådant men alla gånger det varit knas har det blivit seger, var detta en slump eller har coachen medvetet gjort en blunder? :)

Matchen då ja vi får en bra start med 5-0 efter första perioden och matchen dör ju lite där, flera mål med fina kombinationer och något lite billigare mål när någon skymde målvakten. Orkar inte skriva så mycket då klockan är sen men jag är nöjd med matchen vi vinenr andra perioden med 3-1 och sista med 1-0.

Jag lyfter på hatten för tjejerna och ledarna i Marstrand som kör på och kämpar, vet att många lämnade skeppet och vek ner sig istället för att bidra med sitt kunnande och engagemang men till de som är kvar och kör på all heder till er. Bara att bygga nytt och träna hårt och komma tillbaka starkare för det som inte dödar det härdar.

Tack till domarna, Marstrand för ett mycket trevligt bemötande, vår tillresta bortaklack på ca 15 pers som en onsdag tog tiden att följa oss, hoppas ni blev nöjda och kommer söndag när vi möter Pixbo.

Det är också stadskamp mellan damfotbollslagen i Vänersborg och Trollhättan vilka som kan få ihop bäst och mest klack och peppa våra tjejer, kan vi slå publikrekord tro??

Nu har vi nått andra plats i serien och hade inte Örebro vart så himla duktiga så hade vi kanske kunnat ha en serieseger att spela om på söndag men bara att njuta av vår resa från botten till toppen som vi ändå gjort efter en mycket svag säsongsinledning. Vi alla har tagit ett bra kliv framåt och det har varit riktigt kul att vara med på resan, ska skriva en mer sammanfattning efter sista matchen.

Jag önskar alla lagen i serien som slåss för att hänga kvar lycka till och tänk på att man måste våga misslyckas för att kunna lyckas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0