DM veckan kör igång!

Till helgen ska Västergötlands bästa dam resp herrlag koras och vår uppladdning blev ju inte direkt den bästa när jag fick ett samtal från vaktmästaren på idrottshuset som berättade att de haft styrekelyft i helgen och att gubbarna släppt skivstänger med så mycket vikt på i golvet att golvet inte pallade trycket och helt enkelt gått sönder. Vi fick dock tillgång till Vargöns hall, en hall som är ganska smidigt byggd med en läktare över långsidan men det är lite väl trångt vid sidan och hade t ex Vänersborgs herrlag spelat derby mot IBK Lidköping där så hade man nog fått skrapa loss folk från träväggen som står ca en halv-en meter från sargen. Träningen blev i alla fall av och på onsdag ska vi vara tillbaka förhoppningsvis.

Wårgårda, Fagerhult och Skövde är i vår grupp, ska bli intressant att se hur det slutar, en kul grej är att Marinas lillasyster spelar i Wårgårda så lyckas hon tunnla storasyrran så kommer det nog bli stora applåder från hela vårt lag hehe..

Vi hoppas på att domarna i västergötland som har utbildning i samband med dm och observationer inte går in och blåser sönder och samman utan låter även damerna använda kroppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0