Matchrapport 7-Härad - Lindome!

En svängig match där första perioden slutade 0-1.  Efter andra så var det jämt 1-1 inför den 3.e perioden skulle börja. Peter Enhörning gjorde 2-1 redan efter 32 sekunder men sen tog Lindome över och gick upp till 2-5 11:11 in i perioden och då talade allt för 5:e raka för ankorna från Göteborgs södra delar. 7-Härad reducerade i pp till 3-5 och sen kom 3 raka mål och de tog alla 3 poängen och måste vara grymt nöjde när det sista målet kom med endast 16 sekunder kvar, grymt för gästerna, underbart för Boråsarna, vad kan man säga förutom att det är innebandy i ett nötskal.

Fick en telefonintervju med # 44 Christian Olausson i 7-Härad efter matchen.

David: Laddade ni något anourlunda till denna matchen än ni gjort till de tidigare 2, tex ändrat uppvärmning, taktik osv?

Christian: Nej inget speciellt, alla visste vad vi var tvunga att göra, alla ville bevisa att vi var mycket bättre än debacklet mot tygriket var en engångsföreteelse.

David: Ni brukar bjuda på en härlig offensiv innebandy, hade ni snackat extra idag att vara tight bakåt efter de 2 senaste matcherna när ni släppt in mycket mål?

Christian: Automatiskt eftersom vi var dåliga i försvar mot TT, så det hade vi snackat om.

David: Var det på orken som ni vann idag eller var det mer tillfälligheter?

Christian: Hela matchen kändes det som om det var våran match, men deras målvakt var riktigt bra, men vi trummade på för förr eller senare lossnar det.

David: Hade ni snackat något om att inte falla ihop i motgång när ni idag vände 3 målsunderläge till seger för det betecknar jag som en moralseger?

Christian: Det är väldigt skönt att få en sådan seger. Vi hade snackat om att bara trumma på även om vi skulle släppa in något. Det kändes som att vi ändå fixar det även om vi låg under för vi skapade så mycket chanser. Det kändes rättvist ändå att vi vann.

David: 3 p upp till kvalplatsen, känns det som om ni fixar det i dagsläget?

Christian: Personligan så tittar jag inte uppåt för det är inte klart än med nytt kontrakt, vi har en målsättning att skapa ett nytt lag och inte gå upp men det skulle vara kul med ett kval.

David: Jocke Appelqvist skulle spela in de unga i laget snackade det om när han värvades, har det varit så?.

Christian: Jocke kör med bästa laget och det med unga är inget jag hört något, vi tappade några juniorer tyvärr för de accepterade inte att sitta på bänken så de valde speltid i div 3 istället.

Christian: Vill också tillägga att d
omarparet var mycket bra och det är inte ofta jag berömmer dem :)

Jag tackar Christian för intervjun, för att läsa mer om 7-härad se www.ibk7h.se och #44 bloggen för att se Christians blogg//David..