Tygriket starkast på slutet!

Torsdagsmatch mellan formstarka Marstrand mot kvaljagande Tygriket. Hemmalaget med ett starkt självförtroende efter förra helgens seger mot seriesegrarna på bortaplan hade 3-2 ledning efter första perioden. 4-2 & 5-2 gör de sedan i boxplay!!! Tygriket reducerar 2 gånger och har hämtat upp till 5-4 inför sista.
I sista perioden gör gästerna 2 mål och vinner matchen med 6-5 och tar alla 3 poängen och sätter press på Stenungsund inför deras match i helgen mot 7-Härad. Vi alla vet ju hur mycket 7-Härad och TT älskar varann så jag undrar hur motiverade 7-H är att hjälpa upp sin granne TT, inte så värst tror jag i alla fall. Tygriket har i och med bättre målskillnad nu tagit över 2a platsen men Stenungsund har allt i egna händer, men att åka till Borås och hämta poäng är inte lätt. Spännande helg kommer. Mer om helgens matcher under fredagen.