Liveblogg 7-H - Pixbo

Challengers FBC Göteborg leder seriefinalen mot Växjö med 1-0 och det är Vänersborgaren Andreas Johansson som gjort målet.

Period 2 startar nu: Pixbo spelarna tog 3-4 minuter extra, riktigt dåligt att alla får vänta på dem.

MÅÅÅL: 7-H börar och stressar högt men istället kontring och 4-4 för Pixbo, tid 0:47. Målskytt 8 Reichenberg assisterad av Julkunen, speakern sade tvärt om och honom litar vi inte på alls.

Utvisning på Enhörning 2 min låsning av klubba.
Christer: Bra prestation före av Esmyr som gjorde sin gubbe.

Jättechans för Kettil som löpte när Finnskog räddade och fick ett bra utkast men Rhodin räddade friläget bra.

7-Härad klarar av sitt boxplay riktigt bra.

MÅÅÅL 5-4 Enhörning, skott i slottet på pass från Kuusela på spelvänding ett oväntat läge faktiskt ingen jättechans. Tid 4:53

Christer: 7-Härad är rikgit effektiva när lägena kommer.

Christer: Esmyr i Pixbo har varit riktigt bra, sedan linan med Julkunen och Reichenberg.

Kanonräddning av Rhodin när Gunnarsson i 7-H bröstade fram en långboll till Olausson som sköt men. Bergensaun gjorde en fin ride längs kanten och sköt men Rhodin räddar igen.

Knak där gick Proohfs klubba av och han såg inte direkt glad ut, det var hans andra klubba som gick i denna matchen och nu letar de efter en extra klubba, det kommer garanterat att hämna hans spel.

Jörgner kommer troligtvis gå in istället för Proohf nu. 9:00 spelat av andra perioden.

Christer: Allesandra Agus har kommit in för Pixbo.

MÅÅÅÅL: 6-4 Måns Bergensaun 9:59 assist Enhörning, passade bakom målet och Måns dunkade in bollen framför kassen.

Proohf inne igen i 7-H med Enhörning och Kuusela med en ny klubba.

Nu är junislinan inne igen i 7-H.

MÅÅÅL: 6-5 Emil Julkunen leker på plan och drar lätt in bollen förbi Finnskog, uppspel från högerkanten från Jihde och sen trampar förbi sin back och rundade målvakten.

STRAFF för PIXBO!!!

Emil Julkunen!

Mååål: 6-6. Lätt en dragning och Finnskog är chanslös. Straffen i sig var tveksam för det kändes som en brytning i sista sekunden men domaren dömde för slag och i friläge så blev det ju straff.

Christer: Pixbo är det mycket hetare laget just nu.

Jätteläge för Proohf som väggspelar med Enhörning men skottet går över, sedan 2 mot 1 för Pixbo men de missar skottet i ett helt öppet läge.

MÅÅÅL: 6-7 och det hände i luften. Prickskott i krysset av Oskar Henriksson, mycket snyggt.

Folk skrattar åt speakern som säger mål för Tygriket för andra gången i matchen, undra om det är mardrömmar från när TT krossade 7-H som spökar. :)

Slut 6-7 period 2.

Christers summering: Pixbo är klart bättre laget, ju längre matchen går ju mer tar de över på kondition och snabbhet. 7-H lever på individuella prestationer av Olausson och kontringar.

Till Weppa 2 sekunder räkna själv, tek fram och skjuta ett hårt handledsskott, hade jag lätt fixat. :)