Suddenseger mot GS.

Matchen mot GS-86 blev en målrik historia där det återigen i vår sport går mycket snabbt och gränsen mellan underläge och överläge kan gå på bara några få sekunder vilket gör innebandy till världens roligaste sport.

Vi började matchen på 3 fulla kedjor och 4 backar där Andreas Larsson gjorde debut i a-laget som back efter några veckors bra träningar och bra matcher i reservlaget var det dags att visa att han håller för div 2.
Machens första period var väl ingen höjdare som går till historien men den slutade 1-1 efter mål i pp av Tommie Lundgren på en fin pass av Henrik Djurvall.

I andra kliver Hampus Wedlin fram och gör 2-1 på egen hand mycket snyggt. Sedan gör gästerna 2-2 och 3-2 och vi ligger under inför sista.

Vi går ner på 2 femmor och spelar bättre och skapar mycket chanser. Tommie Lundgren gör 3-3 och Andreas Larsson får näta i sin debut på ett snyggt direktskott på fint samspel med Hovemyr. 5-3 gör Tommie och 6-3 Peter Larsson som bara spelade lite i 3:e perioden och visar att även storebror Larsson kan göra mål, båda målen var Andreas Lundell framspelare, målet kom med 3.5 minut kvar av matchen och då kändes det avgjort. Men 3 snabba mål och GS hade kvitterat till 6-6 med 37 sekunder kvar. In med stekhete Tommie, Lundell, Hoven, Djurvall och Hampus och full fart frammåt beordrades och det tog 14 sekunder sen smällde Djurvall in 7-6 och man såg GS ledares min och den såg inte glad ut om man säger så efter en makalös upphämtning så måste det kännas tungt för dem. Men gästerna gav inte upp utan tog ut sin målvakt och slängde in en boll framför vårt mål och fick slå och slå och bollen gick in i tumultet och det slutade 7-7 på tavlan efter 60 min.

Inför sudden så skulle vi köra på offensivt och Victor Samson fick en 2a för protest så kunde vi bryta och Tommie göra sitt 4e mål för dagen och vi fick en välförtjänt extrapoäng, slutreultatet blev 8-7.

Det var otroligt gött att vi kunde göra så många mål frammåt. Påminus sidan så ska vi såklart inte släppa in så många mål och dödat matchen i slutet men i innebandy går det snabbt. Var ändå gött att få 2 poäng och få känna glädje efter en match.