Förlust mot Pixbo IBF!

Fredagsmatchen mot Pixbo blev tyvärr ingen rolig historia, vi hamnade i vår gamla vana med hyggligt spel men dåliga avslut och visst var Pixbos målvakt bra men bara 1 mål på 60 minuter är riktigt dåligt. Avsluten har varit vår svaga sida hela säsongen och vi får fortsätta köra mycket avslut på träningarna.

0-2 efter första perioden där det skapades chanser åt båda håll och 0-3 på resultattavlan efter andra perioden. I andra perioden hade vi spelat mycket bra i boxplay och var på gång men tyvärr kom en diagonalpass igenom och Pixbo kunde göra 3-0.
I 3:e perioden försökte vi köra på och tyvärr kom 4-0 istället när vi hade PP på en kontring. Peter Larsson gjorde mål för 3:e matchen i rad och det efter en fin raid på kanten och ett bra avslut. Vi tog ändå ut duktige Victor Wedlin i målet för att se om vi kunde putsa siffrorna samt att träna på 6-5 spel som vi inte varit riktigt vassa på än men som det oftast blir så blev det en strut i tom kasse för hemmalaget så det slutade 5-1. Spelmässigt var det en jämn match men Pixbo är ett lag som är snabbare och lite mer tekniskt överlag och de var skarpare i avsluten och kunde gjort mer mål om inte Victor i målet spelat bra.

Bästa spelare i denna matchen i Pantern var Vitor Wedlin, David Ricklund & Hampus Wedlin.