Summering omgång 14.

Helgens omgång bjöd inte på några direkta skrällresultat direkt, förvånande var väl i så fall att Vänersborg bara lyckades göra 1 mål på Tygriket även mot TT har en bra defensiv och är svåra att rå på i Öxabäckshallen.
Warbergs gamla garde gjorde jobbet mot Lerum, Peter Nilsson visade att han fortfarande kan leverera poäng tillsammans med Pär Åsare, de båda var inblandade i 7 av deras 8 mål. Warberg kanske kan fortsätta den fina trenden efter nyår och på allvar ta upp jakten på nytt kontrakt, det gäller ju då att deras gamla rävar "orkar" spela bortamatcher också vilket jag är tveksam till.
Toppmötet mellan Lidköpng och  Pixbo blev som väntat jämnt och avgjordes i slutminuterna, hemmalaget vann och ryckte till sig en 9 poängledning och det är tack vare Alingsås som tog en poäng mot ett formsvagt Stenungsund som har 3 raka utan seger. 7-Härad vann borta mot Göteborg och det var starkt gjort, 6-9 slutade matchen som svängde rejält från 1-5 till 6-5 hämtade Göteborg upp före Boråslaget vände på steken till 6-9 alltså. Just nu känns 7-Härad riktigt heta med bara 3 poäng från en kvalplats och för bara någon månad sedan låg de under strecket, helt ofattbart egentligen.

Martrand mot Lindome spelas den 12 januari och det är en match Lindome måste vinna annars blir nog avståndet för stort upp för lagen under strecket, det förvånar mig inte om det blir en del publik från bla Alingsås som kommer och hejar på Lindome den kvällen. Det är också en match jag själv ska försöka bevaka i och med vikten av just det resultatet och att de är dem 2 lagen jag inte sett. 

Kommer komma mer intervjuer under dagarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0