Förlust i sista gruppspelsmatchen och utslagna!

Sista matchen i gruppspelet gick mot Hovslätts IK från div 3 småland. I första perioden var vi bra med och låg under med 3-1 men hade 2 ribbskott, målskytt var Simon Elgström.

I andra perioden så blev vi tröttare och det var tufft att hänga med våra motståndare som körde med 3 forwardsliner mot våra 8 tappra utespelare. Det kändes också att det var 3:e matchen men jag tar av mig hatten för våra motståndare som var riktigt bra. 8-1 slutade det efter att vi tröttnat på slutet och låtit dem banka in ett par där försvaret stod och sov.

Gruppen slutade enligt följande.

Hovslätt 7 p
Bräckan 5 p
Noltorp 3p
Akerselva 1p

Det sura är att hade vi bara fått oavgjort mot Bräckan hade vi varit vidare men sånt är livet i idrotten och ska man vara ärlig hade vi fått det svårt med trötta ben och få spelare. Nästa gång det blir spel av hoppas jag att folk som säger att dem vill vara med också är med och inte kommer med pinsamma ursäkter. All heder åt hela laget som kämpade och slet. Mikael Genter i mål var vår bäste spelare och visade att han fortfarande håller hög klass efter några års uppehåll. Johan Karlsson debuterade som back och där var han riktigt bra. Det var också kul att se en gammal polare som Kim Carlsson efter några år.

Vill också tacka Joakim Ahlstam för hjälpen som lagledare.

Målet med turneringen var att ha skoj och spela lite innebandy ihop med några gamla kompisar och komma i lite bättre form tills serien börjar, måste säga att det känns att man varit borta 2 år från innebandyspelet och ordentlig träning, nu är motståndarna unga och snabba så man får verkligen träna hårt för att hänga med men skam den som ger sig. :) Det var allt för denna gången, imorgon blir det 2 finaler att dömma i Valhalla