Seger mot IBF Göteborg!

Det blev 3 sköna poäng mot göteborgsklubben i en hyfsad match. Efter 1a perioden var ställningen 1-1 där Henrik Djurvall sköt in ett långskott på frislag och vi gjorde även andra målet som olyckligt var ett självmål men det är sådant som händer ibland efter bollen styrts på en klubba.

I andra kommer vi ut som ett nytt lag och spelar riktigt bra och bombar in 5 mål och släpper in 1. Andreas Lundell gör ett när han och Henrik Djurvall pressat och vunnit tillbaka bollen, det häftiga är att Lundell får en knuff i skottögonblicket och "flyger" när han ser bollen gå i mål. Westman gör 2 fina mål också det första upp i krysset efter inbåg och det andra upp i andra krysset i 3 mot 2 situation. David Ricklund och Anders Klars bildade forwardspar och gjorde var sitt mål också.

I sista perioden bränner vi mycket chanser och firma Arthursson/Samson borde nog gjort en 2-3 strutar med alla chanser de producerade men dem målen spar vi till en viktigare match. Michael i målet gjorde en bra match men fick tyvärr släppa in ett onödigt mål i slutet när vi inte håller ihop muren på frislag och vi förlorar sista perioden med 2-0 det sista med sekunder kvar att spela så segern var aldrig i fara. Slutresultat 6-4 (1-1,5-1,0-2)

Matchens kanon Richard Westman, 2 snygga mål och bra spel.
image87

I helgens toppmöte stod bortalaget ibk Lidköping som segrare med 5-2 över Lindås, det var Lindås första förlust under ordinarie tid och vi får se om detta kan få deras självförtroende att svikta. Pixbo förlorade också lite överraskande hemma mot Lesjöfors/Filipstad så tabellen är lite jämnare efter denna omgång men det är långt kvar.